Турникетни устройства за контролирано преминаване

турникети за контрол на достъп

За да изградим качествена система за контролиран  достъп са необходими детайлни познания за всички ограничителни съоръжения, както и достатъчно опит в защитата на обекти с различна степен на натовареност. Съвременният пазар предлага много модерни преградни устройства. Най- предпочитаните и с дългогодишна активност в охранителните системи, са солидните турникети за контрол на достъпа.

Съветът от професионалисти с дългогодишна практика обикновено е най-разумното решение. Фирма Ви Макс е доказала професионализма си в сферата на сигурността. Екипът ни е в течение на всички модерни технически нововъведения и постоянно усъвършенства познанията си. Опитът ни със системите за сигурност, от друга страна, позволява да ви предложим най-правилното решение за мониторинг и контрол.

Няколко причини да предпочетете турникетите

Турникетите са съоръжения за контролиране достъпа при входно-изходни пунктове на административни, жилищни и офис сгради, големи търговски центрове, спортни и хотелски комплекси, увеселителни паркове, гари, летища, метростанции, стадиони и други обекти с повишена необходимост от защита. Те представляват стабилни метални структури с разнообразен дизайн и размери. Функциите им при ограничаване преминаването и струпването на големи групи от хора към съответния обект, са незаменими.

Достъпът задължително става поединично. Всъщност, това е и едно от основните предимства на тези конструкции. Пропускът само на едно лице в рамките на определен период от време е прекрасно изградена стратегия за наблюдение и защита. Тя изключва възможността от евентуални инциденти и е незаменим помощник в случай на авария.

Обикновено те са достатъчно ограничително средство за всеки контролно-пропускателен пункт, но при наличието на физическа охрана. Модерните пропускателни системи се обвързват със софтуерни мрежи и инсталират идентифициращи устройства за преминаване през ограждението. картови четци, биометрични терминали, чипове и кодиращи устройства. Някои пък са снабдени с терминал за самотаксуване, като издаденият билет изпълнява функцията на пропуск.

След идентифицирането на всяко лице, турникетът се заключва автоматично. Така изградената пропускателна система осигурява почти пълна защита на сигурността. Тя постепенно постига цялостно дигитализиране на контролните системи и изключва необходимостта от присъствие на физически охранител.

Ви Макс и турникетите за контрол

Фирмата ни работи единствено с висококачествени съоръжения на реномирани европейски производители. Покупката на турникет от нас е съпътствана с предварителен оглед на обекта ви, професионален монтаж и качествена експлоатационна поддръжка.

Екипът ни осигурява и всички безжични мрежови приложения към турникета, ако такива са необходими (картов четец за служебен достъп, четец за биометрични данни, терминал за таксуване, дистанционни бутони и др ). Ние предлагаме не само покупка и монтаж на охранително съоръжение, а лоялно партньорство, в което грижата за сигурността ви е наш основен приоритет.

Свържи се с нас
Свържете се с нашия екип, за да получите всички характеристики на предлаганите от Ви Макс турникети за контрол на достъпа