Турникети

Турникет трипод цена

Турникети от Ви Макс – качество и максимална сигурност

При изграждането на системи за контрол на достъпа с турникети, ние подхождаме с особено внимание. Предвид специфичното приложение на този вид съоръжения, ние се стремим да създадем една напълно безопасна и надеждна за хората среда, внедрявайки най-качествените съвременни системи. За самите клиенти и инвеститори това е не по-малко важно от стойността на цялостната услуга. Разбира се, ние ще ви предложим качествен турникет на преференциална цена, но и професионализъм от световна величина.

При внедряването на един турникет, не само неговата цена е от значение за безпроблемната му работа, но и самата технология на монтиране, както и подбора на допълнителни функции. Тъй като този тип системи за контрол се използват предимно на места с голямо струпване на хора, ние даваме допълнителна застраховка на фирмите, стопанисващи тези обекти под формата на пълна гаранция за качеството на работа и използваните технически компоненти.

Ролята на всеки турникет е да даде допълнителна сигурност както на преминаващите, така и собствениците на обществени места. Некачествено изградената система може сериозно да застраши живота и здравето на хората, принудени да я използват, затова е важно не само кой модел турникет ще бъде избран, но и кой ще се заеме с неговия монтаж и допълнително програмиране.

Кои обекти могат да се възползват от нашите услуги?

Обществените обекти, в които се използват съоръжения за контролирано преминаване тип турникети постоянно се увеличават. Свикнали сме да ги виждаме в големите търговски обекти – на входно-изходните точки или около касите за разплащане. Със сигурност ще ги срещнем и в големи сгради с обществено значение, където е нужно да се осигури контролирано преминаване на извънредно големи потоци от хора.

Знаем, че сигурно ви се е налагало да преминете през турникет в метро, независимо дали в нашата столица или в друг голям европейски град. Там тези съоръжения са особено необходими, защото изпълняват функцията на терминали за самотаксуване, с което спестяват нуждата от допълнителна физическа охрана и контрол.

От нашите изгодни професионални услуги могат да се възползват:

  • Големи търговски обекти;
  • Офис и административни сгради;
  • Спортни комплекси;
  • Места с обществено значение – гари, метростанции, летища и др.;
  • Големи производствени и промишлени предприятия;
  • Паркове и хотелски комплекси.

 

Свържи се с нас

Свържете се с нашия екип от специалисти, за да получите допълнителна информация относно предлаганите от нас турникети, тяхното внедряване и технически характеристики.

Защо да се доверите именно на Ви Макс?

Основна причина да се доверите именно на нашата компания е високият професионализъм, с който подхождаме към всеки обект, в който има нужда от контролирано ограничаване на преминаващите чрез турникет. Ние познаваме в детайли последните разработки при тази група системи за контрол на достъпа и можем да ви препоръчаме най-доброто решение, спрямо вашите нужди и финансови възможности.

Ние ще ви предложим подходящия турникет трипод на изгодна цена, като в нея влизат и допълнителните компоненти, нужни за безпроблемна работа. На местата с платен или служебен достъп, ще предоставим най-модерните електронни системи – картови четци за абонаментен или служебен достъп, терминали за автотаксуване, четци на биометрични данни, дистанционни бутони и др.

Една от най-основателните причини да изберете точно нашата специализирана компания е гаранцията за дългосрочна безпроблемна работа на монтираните от нас съоръжения, която даваме на всички свои клиенти. Много фирми в страната могат да ви предложат евтин турникет, но малко са тези, които ще ви гарантират, че той ще изпълнява своята функция дълго и без да създава проблеми.

Предвид интензивната експлоатация, на която биват подлагани болшинството системи, ние ще се погрижим за доброто им състояние в периода на тяхното ползване. Голяма част от нашите клиенти използват професионалните ни услуги при нужда от ремонти и поддръжка на влезлите в експлоатация съоръжения.

турникети на ниски цени

качествен турникет за метро

Какви са свойствата на турникета?

Турникетът е част от голямото семейство на системите за контрол на достъпа и като такъв, неговата основна функция е да ограничава и контролира потока от хора, преминаващи през дадена входно-изходна точка. Той представлява механична бариера, управлявана по електронен път, чиято цел е да осигури поетапно придвижване на човешкия поток в контролираната зона.

Най-често използваният турникет трипод представлява стабилно позиционирана колона, към която са фиксирани три успоредно разположени метални лоста. При всяко преминаване две от рамената сочат надолу,докато третото застава успоредно на тялото на преминаващия, докато се задейства механизъм за пропускане.

Съвременните турникети имат голям брой работни функции. Те могат лесно да се обвържат с различни електронни устройства за контрол, в зависимост от нуждите на конкретния обект. На много от местата, използващи този род механични препятствия достъпът е напълно свободен, но в част от обектите преминаването става след отчитане с електронно средство за идентификация – билет, абонаментна или служебна карта, биометрични данни или след заплащане на съответната входна такса.

Основна цел на турникетите е да предотвратят евентуални инциденти, като ограничат броя на лицата, преминаващи през дадена контролирана точка. Струпването на особено големи тълпи от хора е винаги повод за безпокойство и причината за изобретяването на тези полезни и функционални системи за контрол на достъпа.

Модерните съоръжения от типа на турникетите са напълно достъпни и могат значително да повишат сигурността на хората и защитата на материални ценности. Те биха могли да помогнат за добрата организация в голям брой административни и бизнес учреждения и да позволят на болшинството стопански ръководители да повишат контрола над своите служители и стопанисваните от тях предприятия.

Турникети
5 (100%) 5 гласа