Контрол на достъп

Системи за контрол на достъпа от Ви Макс – решения, съобразени изцяло с вашите нужди и бюджет

системи за контрол на достъп

Ви Макс има богат опит в професионалното изграждане на модерни системи за контрол на достъпа. От нашите услуги са се възползвали едни от най-големите бизнес конгломерати, опериращи на родна земя, както и голям брой малки компании и частни лица. Всички те, желаещи да защитят своята собственост и материални ценности с ефективните съвременни решения.

В категорията влизат голям брой електронни, електрически и механични устройства – всяко от тях с различен принцип и капацитет на операциите. Това е една сравнително непозната и сложна част от съвременните системи за сигурност, с чието изграждане не може да се заеме некомпетентен човек или екип.

Все повече частни и обществени обекти осъзнават огромната нужда от интегриране на поне една подобна разработка, която да замени действащите до момента средства и методи за охрана. Те търсят компанията ни за професионално съдействие, възползвайки се от експертна консултация, относно избора на решение за контролирано преминаване и експедитивната работа по неговото въвеждане в експлоатация.

Нашите системи от ново поколение ще ви помогнат да:

  • Повишите сигурността в сградата и обезпечите спокойствието на лицата, пребиваващи в нея;
  • Намалите разходите за охрана, в това число и броя на охранители и контрольори;
  • Да ограничите достъпа на неоторизирани лица в обекта;
  • Да подобрите организацията на работа в административни сгради и производствени предприятия;
  • Да контролирате всички лица и събития в сградата, възползвайки се от свойството на системата да събира и съхранява информация за последващо ползване.

В кои обекти е нужна подобна разработка?

Трудно е да посочим обект, в който използването на системи за контролиран достъп е напълно ненужна. Както големите обществени и търговски сгради, така и малките частни имоти ще си осигурят огромно преимущество, разполагайки с добре работеща високотехнологична разработка.

Тъй като електронните и електромеханични заключвания от модерен тип спадат към семейството на системите за регламентиран достъп, много собственици на жилища ни търсят с желанието да им предложим надеждно и ефективно решение за защита на тяхната собственост от посегателства. Имаме възможност да им предложим голям брой компактни бюджетни системи, които всеки обект може да си позволи.

система за контрол на достъпа

От  надеждните системи, контролиращи текущия достъп могат да се възползват: Места с обществено значение – гари, летища, метростанции, болници, административни учреждения; Търговски обекти; Увеселителни заведения; Спортни комплекси и съоръжения; Хотели и туристически обекти; Големи жилищни сгради – блокове и кооперации; Офис сгради и финансови институции; Места за платен престой на автомобили; Производствени предприятия и др.

 

 

Свържи се с нас
Свържете се с нашия екип от професионалисти, за да получите безплатна консултация относно предлаганите от нас системи за контрол на достъпа

 

Не поставяме ограничения пред своите клиенти, когато изразят желание да получат една ефективна мрежа, включваща различни по брой и вид системи за контролиране на достъпа. Имаме пълната готовност да преминем към ефективното ѝ изграждане, действайки по предварително изготвен план, спрямо конкретните особености и нуждите на поръчителя.

Предимството на сътрудничеството с компанията ни, е възможността да получите максимално удачно решение за вашите цели, спрямо площ на обекта, натовареност и предназначение. Като експерти, сме тези тези, които могат да ви насочат към определена разработка, но и тези, които ще се съобразят изцяло с всички ваши аргументи и особено с отделения за целта бюджет.

Какви съвременни решения можем да ви предложим?

Експертите ни познават в детайли съвременните решения за контролиран достъп и знаят кои са добрите продукти, предлагани на пазара, така че да можем да ги използваме в своята работа. Няма да ви предложим нискокачествена апаратура, само защото се предлага на ниски цени. За нас изгодна е тази система, която ще ви служи максимално дълго без да създава проблеми, а не тази, която можете да закупите с минимално първоначално капиталовложение.

контрол на достъпа на ниски цени

Сред системите,  изграждани от нас са: Паркинг бариери; Механични и електомагнитни препятствия – турникети и инфрачервени бариери; Контрол на входно-изходни точки с биометрични терминали; Електронни заключвания за входни врати и асансьори; Контрол на работно време; Задвижващи механизми за входни портали и гаражни врати

Наред с основната апаратура, ние можем да ви предоставим и допълнителни компоненти за по-мащабно използване на всяка отделна система. Така например, готови сме да оборудваме вашата бариера с модули за автотаксуване или да добавим биометричен терминал, картови четци и други електронни идентификатори и софтуер за отчитане на работното време към вашата система за контрол на достъп за входни врати.

Това, което винаги накланя везните в наша полза е желанието на клиентите да получат професионална денонощна поддръжка на внедрените от нас средства за охрана. Ние предлагаме такава услуга, защото знаем, че дори качествената апаратура подлежи на амортизация при интензивно използване, както и на умишлено или неволно повреждане.

Имайки нас на своя страна, вие можете да бъдете 100% сигурни в дългосрочната и безпроблемна работа на системата, използвана във вашия обект. Ние ще защитим не само вашите материални ценности и физическа неприкосновеност, но и финансовите средства,  инвестирани в изграждане на модерна и надеждна система за контрол на достъпа.