Системи за контролно пропусквателни пунктове

системи за контрол на достъпа

Необходимостта от повишаване на сигурността не е приоритет само на институциите с обществено значение. Много голям брой частни лица също се стремят към повече безопасност спокойствие. Всъщност, няма физически или държавен обект, който не се нуждае от допълнителна  защита.

Дори и в съвременният свят, гарантираната сигурност е възможна. Просто администрацията на всяка сграда трябва да се ориентира към най-качественият вариант на контролно-пропускателни пунктове. Пропускът единствено след подаден достъп от охранителната система, би ограничил възникването на различни, застрашаващи обекта ситуации,.

Тази всъщност е и причината за непрекъснатото усъвършенстване на съществуващите системи за контрол на достъпа. Те са създадени от професионалисти с дълбоки познания и спестяват ценно време и финансови средства.

Защо се нуждаете от система за контролиран достъп

Тази система е високоефективна и успешно замества традиционните охранителни средства. Тя ще ви спести доста разходи за физическа охрана – лица, които не разполагат с достатъчно капацитет, за да осъществят пълно наблюдение над обекта ви.

С предлаганите от  професионалните фирми конфигурации, по-качественият контрол е напълно постижим. Факт е, че в обектите с интелигентно изградени контролни пунктове във входните зони е невъзможно проникването на неоторизирани лица. Освен това,  модерните електронно обвързани системи притежават функцията да събират и съхраняват информация за по-нататъшно използване.

Ви Макс – надежден партньор в сферата на сигурността

Фирмата ни притежава дългогодишен опит в охраняването на различни обекти, включително детайлни познания за всякакви видове охранителни устройства и стратегически решения за обезопасяване  Освен това, ние сме в състояние да предвидим почти всички възможни ситуации, които биха застрашили сигурността на даден обект.

Избралите ни получават най-правилните решения, съобразени с индивидуалните си нужди и с предвидения за целта бюджет. Едни от най-значимите бизнес конгломерати, както и много собственици на частни имоти, са се възползвали от услугите ни. Ние се занимаваме с цялостно професионално изграждане на пропускателни системи.

Ангажиментът към клиент включва както предварителна консултация, за определяне на подходящото решение, така и инсталиране, заедно с последваща поддръжка винаги, когато това е необходимо. Фирмата ни работи с екип от специалисти, а нашите системи са дело на интелигентна стратегия и европейски производители с традиции.

Какви решения можете да откриете при нас

Ние работим с модерни предложения от доказани марки производители и предлагаме няколко варианти за управление на  входни зони:

  • Електронни заключващи механизми
  • Контрол на входно-изходни пунктове с биометрични терминали
  • Механични и електромагнитни препятствия – инфрачервени бариери и турникети
  • Паркинг бариери
  • Задвижващи механизми за входни и гаражни врати
  • Система за мониторинг на персонала

Клиентите ни получават основните механизми и устройства заедно с всички допълнителни компоненти. Това са модули за автотаксуване, електронни идентификатори, специализиран софтуер за отчитане на работното време, биометричен терминал, магнитни карти и др.

Цялата услуга е на достъпна за всеки средностатистически бюджет цена, като в нея влизат монтирането на системата, както и евентуален ремонт в бъдеще. Екипът ни поема пълна отговорност за решенията, които предоставя, тъй като основният ни приоритет е спокойствието на потребителите.

Свържи се с нас
Свържете се с нашия екип, за да получите всички характеристики на предлаганите от Ви Макс системи за контрол на достъпа