Заключваща се система – всички предимства на едно място

контрол за достъп

Ако се стремите към по-надежден вариант за заключване с цел по-висока безопасност вкъщи или на работното място, вероятно сте запознати с модерните системи за контрол на достъп, които включват и двете. Дори и да сте леко резервирани към този модерен вариант за защита, той крие най-сериозните предимства и осигурява почти пълна сигурност за всяка сграда и вътрешносградно пространство. Запознайте се с всички предимства, свързани с поставянето на заключваща се система за контролирано влизане в обект.

Електронната система

Много по-евтино е да сменим брава и да извадим значително количество нови механични ключове, отколкото да възстановим електронен чип и неговата система. Без значение дали става въпрос за ново поставяне или поправка, по-скъпо ще ви излезе с новите системи за заключване. Те обаче предоставят несравнимо по-висока защита от старите и веднъж възстановени, са по-лесни за монтиране

Качественият контролът на преминаване е гаранция, че никой външен човек няма да влезе в конкретната сграда, офис пространство, кабинет или жилищен апартамент. Между другото, ключ в съответствие с оригинала се изважда сравнително. Създаването на нов електронен чип, както и идентификационна магнитна карта прави тази задача в пъти по-трудна, тъй като то е свързано с препрограмиране и ново изграждане на специална база данни.

В случай, че сте собственик на фирма и управлявате многочислен персонал, системата за контролирано преминаване ви дава възможността много по-лесно да следите работоспособността и дори успеваемостта на своите работници. Предимството е, че не е нужно да ги наблюдавате лично, което трябва да си признаем, че е неудобно и не се харесва на мнозина управители.

Всяко интегрирана към електронен софтуер система може да е точно толкова гъвкава, колкото го изискват индивидуалните ви нужди. Тя предоставя възможността да блокирате достъпа до обекта за определено време, конкретен брой хора и т.н. В един момент можете дори временно да го преустановите изцяло и после бързо и лесно да го подновите. Механичните заключващи системи не могат да предложат подобни предимства.

Веднъж поставен, електронният механизъм не се подменя никога повече. Това ви спестява изключително много разходи, време и неудобства. Личната електронна база данни за всеки потребител гарантира, че никога няма да ви се наложи да промените ключалките на вашите врати.

Ако чипът/картата се изгуби, криптираната информация  веднага да се изтрива от базата данни и никое неоторизирано лице не може да се възползва от пропускът. В случай, когато служител напуска дадена компания, неговите права на достъп се изтриват в рамките буквално на няколко секунди. По сигурен начин за ограничаване на риска и по-интелигентно управление на входни зони за момента не съществува.

Последно, но не по важност: електронната система за контрол е толкова удобна заради възможността от дистанционното й прилагане. Ако техник или човек, който не работи в обекта се нуждае от пропуск до заключена зона, съответната врата се отваря чрез команда към софтуера на системата. Това ви дава допълнителна степен на гъвкавост, като същевременно се гарантира, че знаете за движението в зоните си.

Свържи се с нас
Свържете се с нашия екип, за да получите всички характеристики на предлаганите от Ви Макс системи за контрол за достъп