Прецизен контрол на преминаването от професионална фирма

контрол на достъпа

Обществените места с по-значителен статут винаги предприемат определени мерки за контрол на достъпа. Прецизният контрол при преминаване външни лица е необходим, за да се осигури сигурността и спокойното функциониране на съответният обект. Това е особено важно за административните и финансови учреждения, големи търговски центрове, спортни и хотелски комплекси, увеселителни заведения, паркове, летища, гари, метростанции и редица други обществено значими зони..

Поетапното пропускане на потока от хора е доказано добро решение за контролиране на трафика. Ето защо, администрацията на съответните обекти отделя достатъчно средства за изграждане и внедряване на контролиран достъп. Тази практика е задължителна на местата, където ежедневно преминават големи групи от хора.

Качествената пропускателна система е необходима не само в бизнес учреждения, офис сгради и големи комплекси. Редица собственици на частни имоти също изпитват нужда да повишат сигурността си. Разумното решение е да се разчита на услугите на професионална фирма с опит в сферата.

Какво означава правилен избор на система за контролиран достъп

Съществуват различни видове системи за достъп, но малко от тях са сред усъвършенстваните и ефективни решения. Детайлното познаване на сферата на сигурността насочва към присъствие на механичен ограждащ елемент. Правилният избор на тези ограничителни препятствия се определя от особеностите на съответния обект и качеството на избирания продукт. Често, те могат да станат част от интелигентна пропускателна система със софтуерно управление и мониторинг:

  • Механични и електромагнитни препятствия – турникети и инфрачервени бариери
  • Електронни и механични заключвания
  • Система за проследяване на работното време
  • Задвижващи механизми за входни врати
  • Контрол с биометрични терминали

Потребителите не трябва да допускат компромис с качеството на контролът върху входните зони. Отговорността към клиента е основен приоритет единствено на престижните фирми в областта. Те винаги се ангажират с предварителен оглед на особеностите на обекта и специална консултация. След това се запознават с желанията и с определения от потребителя бюджет. Така успяват да изготвят подходящ проект, съобразен изцяло с потребителските нужди.

Какво ви предлага Ви Макс

Фирмата е с дългогодишен опит в областта на охраната и сигурността. Дейността й е свързана с едни от най-качествените и ефективни системи за контролирано преминаване, които се грижат за спокойствието на клиентите й. Тя разполага с най-модерното техническо оборудване на пазара, тъй като работи с реномирани европейски производители.

Освен преградни съоръжения, фирмата ни предоставя и редица електронни мрежови устройства. Те  се прилагат за по-добро и мащабно функциониране на системите. Сред тях откриваме софтуерни идентификатори за магнитни карти, биометричен терминал, модули за авто таксуване, софтуер за мониторинг на персонала и др.

Цените на фирмата са напълно подходящи за всеки средностатистически гражданин. В замяна, потребителят пълно обезпечаване на личната си и материална сигурност, чрез интелигентните пропускателни системи, които изключват възможността от нежелани посетители. Екипът се заема както със създаването на контролни зони при входът на конкретен обект и експлоатационната им поддръжка по време на работа.

Свържи се с нас
Свържете се с нашия екип, за да получите оферта за изграждане на система за контрол на достъпа