Предимства на системата за електронно затваряне на врати

електронно заключване на входни врати

Ако още се чудите дали да заложите на съвременната система за електронно заключване на входни врати, днес сме ви приготвили списък с всички предимства, които ще ви предоставят ново равнище на сигурност и спокойствие за обекта ви. Сигурни сме, че ще разпознаете и оцените колко благонадеждна е тя за обезопасяването на всяко входно пространство.

Ние –  екипът на фирма V-Max, можем да ви предложим такъв тип заключване на външни врати на изключително изгодна цена, придружена от монтаж в най-кратки срокове. Следващите редове ще ви запознаят с основните предимства на електронните механизми:

Максимален контрол върху потокът посетители

Този тип заключване за външни врати осигурява необходимият за всяка качествена пропускателна система пълен мониторинг върху движението. Вие ще знаете колко души и кои имат достъп до обектът, за който отговаряте или който притежавате. Причината е, че за разлика от заключването с механична ключалка, изискваща изваждане на Х брой ключове, тук бройката е фиксирана.

Освен това, електронните заключващи системи все по-често се интегрират чрез безжична връзка към софтуерни видеопроследяващи системи. Те са най-сигурното доказано средство за дистанционно проследяване и контрол дори върху случайно преминаващите около обекта ви лица. Електронните механизми са подходящо решение не само за външни, но и за вътрешни контролно-пропускателни пунктове.

Отключвай няколко врати с един ключ

Забрави за огромната и тежаща връзка ключове и разполагай с един персонален електронен ключ в различни персонализации, който да осигури преминаването през достъпа до съответния Х брой врати. Удобно и най-вече практично е с универсална отключващ идентификатор да се получава достъп не само до входна врата, но и до тази на асансьор, жилищен апартамент мазе, гараж и редица функционални и сервизни помещения.

Тази възможност е много практична и по отношение на сигурността. Универсалното отключващо устройство съдържа криптирана лична информация, която хронологизира всяко придвижване през даден обект. По този начин, мониторингът върху работен персонал в големи заводи и индустриални предприятия би  могъл да се осъществява много по-лесно.

Изключително лесно е сами да промените достъпа до вашият имот

В един момент това винаги се налага, но с електронните системи няма да ви е никак трудно да го направите. Нека си представим, че вашият наемател напуска сградата. С този вид заключване можете да бъдете сигурни, че наемателят няма да запази възможността за достъп до входната врата дори в случай, че не върне своя ключ.

За промяна на данните в системата не е необходимо физическото наличие на чипа или магнитната карта. Идентификационните устройства просто се деактивират софтуерно и това се случва в рамките на броени минути. Ефективността на тази система при установяване на контрол върху входни пространства просто не подлежи на сравнение с механичната.

Дълготрайна употреба

Електронната система предполага лесно използване без необходимост от последваща поддръжка. Механичните ключалки се износват – те се чупят сравнително лесно. Освен това, материалът на някои модели дефектира при контакт с химични съединения.

Обратно, при електронните заключващи механизми няма такава опасност. Експлоатацията им е гарантирана почти до живот. Нещо повече – голям брой производители дори предоставят такъв тип гаранция, което допълнително дава сигурност на потребителя.

Свържи се с нас
Свържете се с нашия екип, за да получите всички характеристики на предлаганите от Ви Макс системи за електронно заключване на входни врати