Значението на цената за изграждане на качествен регулиран достъп

Фиксирани за ефективният контрол на достъп цени се определят трудно, но значимостта на този тип управление на входните зони за всеки съвременен обществен обект е огромна. Ежедневният голям брой посетители е характерен за пространствата от развлекателен тип, големи търговски, административни и хотелски комплекси, гари, летища, метростанции и др. подобни.

Контролно-пропускателен пункт в обществени, индустриални и частни обекти

Отсъствие на контролиране на достъпа във входните зони води до струпване на многочислени тълпи. За толкова оживени обекти подобна навалица представлява реален риск от непредвидени инциденти. Все по-голямото увеличение на градското население през последните тридесет години допълнително форсира необходимостта от изграждане на контролно-пропускателни пунктове.

Такива се създават първоначално със служители на реда. Впоследствие се добавя електромеханично препятствие на входно-изходните точки на съответният обект. Постепенно практиката на най-посещаваните обществени места се пренася и в почти всяка бизнес и офис институция, а през последните години става част и от редица жилищни кооперации и частни къщи. Всеки желае да е наясно с  посетителите в обекта му, за да предпази близките и ценните си вещи по оптимален начин.

Проследяването на влизането в конкретен обект е добре дошло и за големите индустриални заводи и промишлени предприятия. Те използват интелигентните системи, за да са осведомени за работния процес и да изключат  нерегламентирано напускане на работа на техни служители. Разбира се, недопускането на нежелани посетители също е включено в действието.

Изводът: Стойността за изграждане на качествени контролно-пропускателни пункт никога не е прекалено висока. Скъпите системи са задължителни за обекти с повишена необходимост от защита. Те се отплащат с повишена защита, проследимост и изключване на възможност за инциденти.

Обвързване на контролна система със специализиран софтуер

Съвременните пунктове за контролиран достъп са скъпи неслучайно. Те включват редица нововъведения, едното от които е внедряване на софтуерно управление към електромеханичните препятствия..Другата причина за цената е в прилагането както на външна, така и на вътрешна пропускателна система.

Пълната проследимост на движението в една сграда е възможно чрез няколко типа модерни системи и видеонаблюдение. Описаната стратегия със сигурност ограничава до минимум функциите на физическата охрана. В самите отключващи устройства, както и в охранителните камери, се съдържа пълна информация за потокът от посетители в сградата, която при необходимост винаги може да се прегледа подробно

Системата с най-изгодни цени

Най-предпочитана за висока степен на защита е биометричната система, но тя е на сравнително високи цени. Модерните оптични лъчеви препятствия също не са прекалено евтини, тъй като предлагат изключително дискретна и едновременно ефективна периметрова охрана.

Ако търсите оптимална защита за жилищната ви кооперация или апартамент, най-подходящите решения за целта са електронните (електромагнитни) брави, видео домофонът и заключващите механизми за асансьор. Те се отличават и с изключително изгодни цени. При необходимост от по-сериозна охрана на обект,  свържете се с фирма Ви Макс, чийто екип ще изготви подходяща за условията ви система за контрол на преминаването.

Свържи се с нас
Свържете се с нашия екип, за да получите всички характеристики на предлаганите от Ви Макс системи за контрол на достъп и цени