Електронно заключване

Електронно заключване

Електронно заключване от Ви Макс – защитата започва от входната врата

Крадците стават все по-изобретателни и могат да проникнат в една сграда от различни входно-изходни точки, което съвсем не обезсмисля използването на модерни заключващи системи за входни врати. От съвременните решения сред системите за електронно заключване, предоставени от Ви Макс, се нуждаят както големите бизнес и административни сгради, така и малките частни жилища и търговски обекти.

Сред електронните и електромеханичните заключвания има постоянна динамика. Производителите разработват все по-съвършени методи за защита на вратите, с цел да направят живота в съвременния свят по-сигурен и спокоен. Независимо в коя точка на света се намирате, със сигурност сте изложени на риск от кражба и физическо посегателство. Светът се променя, престъпността се увеличава, а с нея и нуждата от ефективни съвременни решения за защита от недоброжелатели.

Ние сме една от утвърдените професионални компании, занимаващи се с дистрибуция, монтаж и поддръжка на механизми за електронно заключване от ново поколение. Не сме магазин за охранителна техника, а екип от специалисти, готови да ви предложат такава под формата на перфектно организирана цялостна услуга.

Наша основна дейност е внедряването на модерни електромеханични брави в различни по вид обекти. За да ви спестим време и средства, поддържаме в наличност широк диапазон от устройства и механизми, за заключване на вратите, които ще ви предоставим на съвсем разумни цени в пакет с таксата за извършения монтаж.

Работим с продукти на утвърдени европейски и световни производители, което ни позволява да ви дадем пълна гаранция за безпроблемната работа на всеки отделен механизъм от заключващата система. Към това можем да добавим добрата професионална подготовка и задълбоченото познаване на всички устройства за електронно заключване на входни врати – в това число и разработките последно поколение.

Какви решения можем да ви предложим?

Разнообразието от продукти, с които работим е огромно. То ни позволява да предоставим подходящия продукт спрямо нуждите на всеки отделен обект, като същевременно съобразим неговата стойност с финансовите възможности на всеки отделен поръчител.

Работим не само с големи корпоративни клиенти и обществени институции, но и с голям брой редови български потребители. Частните ни клиенти не разполагат с неограничен бюджет, но се нуждаят не по-малко от качествена и ефективна заключваща система с чип, с която да защитят своите придобити с много труд и лишения материални ценности.

След оглед на място и професионална консултация, можем да ви предложим:

  • Електромагнитни и електрически брави за входни врати с висока степен на сигурност;
  • Електронни брави тип Болт, изработени от неръждаема стомана;
  • Автоматизирани заключващи системи за врати от всякакъв вид и материал;
  • Заключващи системи с чип;
  • Електромагнитни насрещници;
  • Механизми за заключване на стъклени врати и витрини на търговски обекти.
заключващи системи на топ цени

Свържи се с нас
Свържете се с наш консултант за подробна информация относно предлаганите от нас системи за електронно заключване, тяхната инсталация и технически параметри.
електронни заключвания за входни врати

Как ще повишим сигурността във вашия частен или бизнес обект?

Внедрявайки различните видове електронни заключвания, действаме методично, следвайки перфектно разработен план на действие, което винаги гарантира безупречно изпълнение на задачата и пълното задоволство на нашите клиенти.

Когато ни потърсите, чрез посочените на сайта ни форми за контакт, първото, което ще направим е уговорка за безплатен оглед на място, с цел да преценим коя система е най-подходяща за вашите нужди.

Консултацията с нашия екип е изключително важна и ние държим тази стъпка да бъде изпълнена. Тя ще ни помогне да преценим правилно от какъв вид електронно заключване се нуждаете и да изберем подходящия продукт спрямо начина, по който искате да го използвате и наличните финансови средства.

Следващата стъпка е монтажът – особено приятна за нас, защото е рутинна операция, която извършваме ежедневно. Монтирането на дори сложно многокомпонентно оборудване с чип ще бъде извършено качествено и експедитивно.

Бързината, с която работим ви дава възможност да преминете към експлоатация на входната врата в кратки срокове. Скоростта на работа е от ключово значение в нашия бизнес, особено предвид факта, че хората ни търсят, непосредствено след като са станали жертва на грабеж или физическо нападение.

Гаранция и експлоатационна поддръжка

Даваме пълна гаранция за качеството на предоставената апаратура и нейния монтаж. Предвид факта, че това са сложни електронни системи, напълно непознати за болшинството ключарски ателиета, предлагаме и последваща експлоатационна поддръжка на внедрените от нас електронни заключващи системи.

Към нас можете да се обърнете ако имате нужда от ремонт на умишлено или неволно повредени ел брави, както и ако желаете да променим или подобрим настройките за тяхната работа. Когато ни потърсите, чрез посочените на сайта ни форми за контакт, първото, което ще направим е уговорка за безплатен оглед на място, с цел да преценим кое електронно средство за управление на входна врата е най-подходящо за вашите нужди.