Топ причини да изберете именно системи за затваряне с микрочип

заключващи системи с чип

Модерните заключващи системи с чип са сред най-ефективните революционни решения за осигуряване на безопасност и сигурност както за вашия дом, така и за офис сградата, където работите. Без значение от какво или какво точно пазите, факт е, че използвайки идентификатор чип вече е доста по-лесно да ограничим достъпа до конкретно пространство. Всъщност, за момента той е най-сигурният начин да запазим ценните за нас вещи и хора там.

Ако все още имате колебания към този вид заключваща система, трябва да прочетете следващите редове. Тук ще ви изброим няколко неоспорими топ причини да изберете именно електронно чипово заключване. А ето ги и тях, изброени една по една.

Устойчивост, рентабилност и практичност

Преминаването от обикновена брава с ключалка към електронен механизъм е изключително лесно и бързо – за разлика от обратното, между другото! Ето защо, ако нещо се случи с вашето пропускателно устройство,  по-лесно ще ви е да го смените при електронна чипова система.

Освен това, тя е евтина за изготвяне и не изисква никакви допълнителни средства за поддръжка. В случай на повреда, фирмата, организирала монтажа й поема и поправката (в повечето случаи), докато при счупен ключ в бравата ситуацията е различна. Да не пропуснем още едно изключително важно предимство – изработката на ключове е в пъти по-скъпа от  бройка копия на чиповете.

Отличен мониторинг върху всички входни зони в сградата

Електронните заключващи системи осигуряват контролиран достъп, чиито параметри са задават според индивидуални потребности. Използването им създава и криптирана база данни – информация, която впоследствие може да се използва при необходимост. Последното е важно при случаи на нарушение на личното пространство, кражби и други посегателства.

Системата с чип дава възможност за преминаване към така наречените мулти-заключващи се решения. Става въпрос за конфигурация, която позволява на един електронен ключ, в случая чип, да отключва всички врати в сградата, до които даден потребител има оторизиран достъп. Не се класифицира разлика между входна врата, асансьор, жилище, работно място/офис, гараж и прилежащите сервизни помещения, като мазета и тавани.

Разнообразните предложения на модерната фирма

Модерните фирми като Ви Макс осигуряват най-актуалните решения за безопасност. Ние винаги сме готови да ви предложим разнообразие от модели и иновации в областта на съвременното заключване с чипове. Обратно – не е сигурно колко време още фирми, подобни на нашата, ще продължават да работят с брави, ключове и т.н.

Вероятно е вашата поддръжка да стане изключително трудна и дори невъзможна, ако решите да ползвате старата механична система на заключване. От друга страна, всяка компания в охранителната сфера предлага варианти за система с компактното отключващо устройство, от което следва, че ще имате избор и дори възможност за сравняване на цени.

Ако искате сигурност, заедно с бързо и лесно решение за постигането й, то тази заключваща конфигурация е вашият вариант. Остава само да се доверите на правилната фирма, която да ви осигури чип система от най-ново поколение или някое по-нискобюджетно, но все толкова надеждно решение.

Свържи се с нас
Свържете се с нашия екип, за да получите всички характеристики на предлаганите от Ви Макс заключващи системи с чип