Защо при нас няма да откриете бариерни съоръжения за паркинг с ниски цени

бариери за паркинг на топ цениПазарните цени на бариери за паркинг си остават най-точният метод за ориентиране но потребителите относно функционалността на тези устройства. Анти-паркинг бариерите се инсталират най-често във външни условия, така че освен характеристиките на електромеханичният двигател, броя цикли на час, време за повдигане на рамото до 90˚ и сложността на устройството на контролният панел, за качеството на охранителната дейност е от особено значение материалът на бариерите. Независимо от размерите си, те трябва да са продукт на устойчиви на атмосферни условия материали.

Защо евтините конструкции не откриват място в каталога ни

Фирма Ви Макс не просто предлага ограничителни бариери, а поема личен ангажимент към охраната на вашият обект. От каталогът ни да получите най-качествените разработки на водещи европейски производители. Ограниченията за паркоместа са с електромеханично задвижване, разнообразна дължина на рамото, мултифункционален контролен блок за контролиране на работните настройки, възможност за аварийно деблокиране и преминаване към ръчен режим и захранване с батерии. Конструкциите са изработени от анодиран алуминий или поцинкована стомана – корпус с висока устойчивост на влага, според съвременните европейски стандарти, и пълна защита от ръжда и корозия.

Всички тези предимства могат да се допълнят с фотоклетки или монтиране на светлинна сигнализация. Фирмата ни представя и апарат за отчитане на идентификационен пропуск или билет за платена такса, както и всички детайли около интегрирането му. Притежаването на антипаркинг бариера от модерен тип всъщност е много повече от обикновена покупка на механично съоръжение. Тя се поставя предимно във входните зони на обществените места с най-висока посещаемост (административни сгради, хотелски комплекси, летища, метростанции, производствени предприятия, търговски и спортни центрове и др. подобни), в същността си представлява не просто ограничително препятствие.

Контролът върху бариерата се осъществява по софтуерен път, както и проследяването на работата й (видеонаблюдение). В този смисъл, сама по себе си тя се превръща в ефективна автоматизирана система за контрол на достъп. Устройството е перфектната комбинация между физическо препятствие е приемник за отдалечен дистанционен контрол. Ако един от тези два компонента не функционират, контролно-пропускателният пункт губи своята ефективност.

Бариерата работи и защитава чрез конструкцията си. Затова в каталога ни ще откриете единствено най-устойчивите съвременни модели – споменатият висококачествен неръждаем метал и гумираната повърхност при някои модели, издържат на всякакви атмосферни условия. Задвижващият механизъм и контролният блок са проектирани за безотказно действие в продължение на години. Подобна изработка е дело на известните европейски производители. Логично е, че ниската им пазарна стойност просто не е реална. Ние предлагаме няколко типа съоръжения за паркинг, в зависимост от дължината и начина на отваряне на рамото им, като стойността варира, като в сумата не включваме монтаж и последващата поддръжка.

Защо ще направите разумна инвестиция

Сумата, която ще вложите в покупката на подобна бариера, всъщност ще ви спести средства, дори и да не сте се замисляли за тази  Монтирайки висококачествена бариера на входно-изходната зона на обекта си, необходимостта от наемане на физически охранители отпада или поне силно се ограничава. Заплатата на няколко служителя, които отговарят за автоматичният пропуск но посетители, и за видео контролът, може да се вложи в качествен механизъм, който да работи неуморно и активно в продължение на години.

Дигитализираната система за контрол на достъп става все по-актуална, тъй като доказва ефективността си ежедневно. Обществените обекти с най-висок ежедневен процент посетители не се колебаят да се доверят на механизираната бариера. Конструкцията се изработва във всякакви размери и извършва функциите на няколко специализирани служителя. Тя доказва простото, но понякога забравяно правило, че машината има много пъти по-голям физически капацитет от човека!

Свържи се с нас
Свържете се с нашия екип, за да получите всички характеристики и цени на предлаганите от Ви Макс бариери за паркинг