Бариерни съоръжения и техните цени

бариери цени

Добре познатите ни бариери са предпочитано средство за ограничаване на големи групи от хора или леки автомобили, до различни сгради и учреждения. Те са  популярни с дългогодишното приложение  в различни системи за контрол на достъпа. Обикновено са подходящи както за вътрешни, така и във външни контролно-пропускателни пунктове.

Качествените им материали като неръждаема стомана, не се повлияват от никакви неблагоприятни климатични условия. Съвременният пазар предлага достатъчно богат асортимент от бариери. Изборът на продукт зависи единствено от бъдещото му предназначение.

Особености

Бариерите се отличават с разнообразен дизайн и материали. Структурата на предлаганите модели, сигурността, която осигуряват, и производителите, които ги предлагат, са основните фактори, определящи цената им. Автоматичните механизми с дистанционно управление са най-широко използваният модел при контролни пунктове при паркинг пространства. Сред тях се разграничават няколко типа, в зависимост от размерите си и интензитетът на работа.

Интензитетът се определя от времето на повдигане/спускане на бариерата и броят подобни цикли, които тя извършва, в рамките на денонощие. Всички тези особености са определящи за предназначението, както и за цената му. Автоматизираните устройства се проектират с различен размер, който е от значение за бързината при отваряне – по-късите рамене определят по-кратък период на задвижване и се препоръчват при натоварени обекти с голяма площ.

  • Нормален работен режим – обикновено прави пълен работен цикъл за 3-12/14 секунди, и извършва 1000-2000 такива за денонощие
  • Интензивен режим – пълният цикъл се осъществява за 1,5- 6/8 секунди, за двадесет и четири часа се извършват около 10000- 20000 цикли. Моделите с повишен капацитет често са предпочитани за по-големи по площ входни пунктове и се предлагат на по-високи цени.

Бариерите с по-висок защитен капацитет са проектирани за контролиране достъпа до национално значими обекти, големи промишлени заводи или административни сгради. Съответно те струват повече в сравнение с класическите механични устройства. Микровълновите и инфрачервени ограждения са такива и са едно от най-добрите средства за контролиран пропуск.

Фирма Ви Макс предлага на клиентите си всички описани модели, заедно с най-иновативните, които се появяват на пазара. Ние работим единствено с качествени механизми от европейски производители, и предлагаме пълен набор от услуги. Те включват задължителен предварителен оглед, професионален вътрешен и външен монтаж, и поддържане на продукта по време на експлоатация.

Свържи се с нас
Свържете се с нас за индивидуална оферта за монтаж на бариери