5 Причини да сложите бариерна система пред външната част на своето работно място

бариери на работното място

Преградната бариера представляват масивни и солидни паркинг ограничители. Това съоръжение има способността да изключи напълно рискът от влизането на нежелани и непознати лица. Едновременно то осигурява контролиран достъп за служители, живущи или граждани, които имат нужда от пропуск до съответната сграда-обект.

Бариера може да се монтира към всеки тип входна зона на сграда. Нещо повече – устройството се препоръчва от специалисти при изграждане на системи за контрол на преминаването. Виждаме ги често в обществени и  административни институции, търговски центрове, болници, офис и бизнес сгради, паркове и спортни съоръжения, производствени предприятия, складове и индустриални зони, жилищни сгради със строг пропускателен режим, хотелски комплекси,  училища, платени паркинги и др.

Защо да предпочетем услугите на фирма

Нормално е всеки потребител да си зададе въпросът необходимо ли е да постави такова устройство при входната зона на обекта си. Какви са реалните му ползи за ежедневието ни? Веднага мислим да ви отговорим на този въпрос с подробно обяснение. В него ще разясним и основните предимства от избор на охранителна фирма при монтиране и поддръжка на модерните паркинг бариери.

Престижната охранителна фирма ще ви предложи напълно безплатна консултация и оглед на място, както и експертна препоръка относно избора на съоръжение, преди да пристъпи към същинската процедура. Приятната и лесна  комуникация с монтажния екип ви позволява да получите информация относно  най-подходящите структури за условията на обекта ви.

Професионалистите извършва стабилен монтаж на избраната бариера, който не може да се постигне със самостоятелни действия. Той е много важен, тъй като подсигурява и по-нататъшната безпроблемна работа паркинг бариерата. Клиентът получава солидно механично препятствие срещу  всякакви опасности, както и висококачествена експлоатационна поддръжка при желание.

Бариерата е задоволителен защитен механизъм за намаляване на риска от влизане с взлом и други подобни посегателства. Веднъж монтирана, тя изключва необходимостта от монтиране на друга система за контролиран достъп. Все пак, ако сградата е с повишена необходимост от защита, механизмът се обвързва със система за контролирано преминаване.

Фирма Ви Макс

Фирмата ни е с дългогодишен опит и е способна да осигури най-адекватните мерки и решения за създаване на индивидуален контрол на достъпа. Бариерата  е препоръчвано от нас съоръжение, а почти всички налични модели са оптимизирани с допълнителни приставки за поставяне на чипове или карти. Те се ползват само от конкретни лица с цел вдигане на бариерата.

Ние разполагаме с различни видове бариери от реномирани производители. Сред тях се откриват автоматизирани модели с дистанционно управление, но и най-модерните инфрачервени  устройства с оптично лъчение. Освен професионализъм, качество и поддръжка по време на експлоатация, Ви Макс предлага изгодни цени както за големи търговски и промишлени обекти, така и за малки частни клиенти.

Свържи се с нас
Свържете се с нашия екип, за да получите всички характеристики на предлаганите от Ви Макс бариери