Каква е нормалната цена за качествено бариерно съоръжение

бариери цени

Бариерата е ограждащо механично устройство, често срещано в ролята на пропускателен пункт към паркинги и гаражи. Функцията им се състои в  ограничаване пътя на движение на леки и лекотоварни автомобили, както и на големи потоци от хора. Тези устройства  се срещат в няколко разновидности.

Те се различават в зависимост от дизайна, скоростта на задвижване на раменете, интензитетът на работа, степента на сигурност и вариантите за управление. Характерната за различните модели бариери цена на пазара за охранителни съоръжения се определя от особеностите в конструкцията и материалът им и фирмата, която ги предлага.

Основни характеристики

Степента на защита на бариерата се определя главно от дизайнът и използваният материал на изработка. Бариерите с повишена степен на защитаса

  • Модели с издигащи и спускащи се рамене,
  • Клинови бариери, специално предназначени за обекти с повишена необходимост от контрол
  • Микровълновите и инфрачервени бариери, които също са предвидени за специална периметрова охрана

Цената на всяко от устройствата  се различава в сравнение с останалите разновидности. Бариерите с метални рамене, които осигуряват висока степен на защита, се отличават от останалите с удароустойчивост и масивна непробиваема вертикална колона. Обикновено намират широко приложение в административни сгради, посолства и обекти с национално значение.

Високоскоростното отваряне и затваряне, и повишен интензитет на работа, са отлично решение за пространства  с по-натоварено движение. Обикновено те са с къси рамене и чупещо се плоско рамо. Съвременните модели често са автоматизирани. Модерното активиране  става чрез дистанционно управление, магнитни карти, фотоклетка, безконтактни ключове, клавиатура с кодово набиране или магнитен детектор.

Какво ви предлага фирма Ви Макс

Ние сме компания с доказан опит в изграждането на системи за контролиран достъп и охрана. Работим с реномирани марки  европейски производители и предлага на клиентите си единствено техническо оборудване и решения с отлично качество. Фирмата ни осигурява не само успешно внедряване на системата за контрол на достъп, но и редовна експлоатационна поддръжка.

С нас се свързват както големи институции с обществена значимост, така и физически лица, които се нуждаят от качествена охрана на своите обекти. Понеже познаваме в детайли системите за контрол, сме в състояние да предвидим всяка възможна ситуация. Затова и предоставяме само най- адекватните съвременните решения и печелим доверие с професионализъм.

Бариерите ни с изцяло съвременен дизайн са само част от модерните продукти, с които работим. В каталога ни присъстват най-актуалните автоматизирани устройства с дистанционно управление и оптичните инфрачервени огради. Ние винаги се ангажираме с предварителна консултация и оглед на обекта, за да предложи най-адекватното решение и да се съобрази с предвидения бюджет на всеки клиент. Сигурността на клиентите ни е от първостепенно значение за нас.

Свържи се с нас
Свържете се с нас за индивидуална оферта и цени за монтаж на качествени бариери