Автоматичните бариерни устройства в полза на вашия бизнес

бариери за паркинг

Целта на всеки един бизнес е да носи печалба на своя собственик, като привлича и задържа колкото се може повече клиенти, създавайки у тях чувство на задоволство. Може би не виждате паркинга в своя бизнес обект като средство за повишаване комфортна на клиенти и служители. Всъщност това негово предимство е безспорен факт, а съвременните автоматични бариери за паркинг го предоставят в пълен размер.

Много предприемачи подценяват предимствата на добре организираното паркинг-пространство. Както споменахме обаче, то е от огромно значение както за производителността на собствените им служители, така и за доброто впечатление, което дадена фирма ще остави у клиенти и инвеститори. Обратното е също валидно – липсата на свободни паркоместа във вашия търговски обект може да насочи клиентите към друг търговец, погрижил се за техните автомобили.

Каква е ползата от новите паркинг бариери

Механичните решения, задвижвани от назначен за целта служител (портиер), вече постепенно излизат от употреба. Все по-предпочитано решение за паркинг са автоматизираните бариери, които виждаме във все повече частни и обществени обекти. Причините те да се използват все по-масово са техните доказани във времето и практиката предимства, към които спадат:

  • Понижаване на разходите за персонал, който да обслужва паркинг зоната;
  • Повишена сигурност с ограничаване достъпа на случайни лица и автомобили;
  • Оптимизирана скорост на влизане и излизане от обекта;
  • Удобство и гарантирани паркоместа за служители и клиенти на компанията.

Вие имате минимален брой служители (един или двама), които се грижат единствено за случайно възникнали проблеми в зоната за паркиране? Това е добър знак. На практика означава, че сте понижили драстично разходите за организиране на паркирането в своя обект.

Добре подбраната и интегрирана бариера цели именно това – да послужи за управление на трафика с минимален разход на финансови ресурси. Сега разбирате ли защо тези автоматизирани устройства се рекламират като една от най-рентабилните системи за контрол на достъпа?

От гледна точка на клиентите, удобството при шофиране в обекта се нареждат сред основните причини за позитивно преживяване. Проучванията показват, че клиентите предпочитат да използват търговски обекти, в които местата за паркиране са гарантирани, дори и престоят за автомобили да е платен. Много от автоматизираните решения използват приложения за самотаксуване. Водачите заплащат входна такса или такса за престой, без необходимост от  присъствието на служител.

Как да изберем подходящия модел

Ако искате да актуализирате автомобилния си парк, като използвате качествени автоматични съоръжения, прецените добре вашите възможности и нужди!.  Ориентирайте се  съобразно размерът и функционалността на бариерата, но не забравяйте и цената, която също трябва да е максимално удовлетворяваща.

Относно размерите е добре да се ориентирате към най-съответстващото на широчината на входната зона устройство, като вземете предвид и ограничената височина в някои паркинги. Например, автоматичната бариера AZN е с дължина на рамото до 3,5 метра, но при нея има и възможност за сгъване на рамото, в случай че височината на паркинга е ограничена.

Освен това, в контекста на безопасността и повишената сигурност, много от автоматичните съоръжения разполагат с редица потенциални допълнителни функции. Част от тях са LED ивиците и светлинната маркировка, както и визуалният контрол, представен от камера за наблюдение. Освен това, всички съвременни бариери са здраво закрепени в земята и устойчиви при всякакви ситуации.

Свържи се с нас
Свържете се с нашия екип, за да получите всички характеристики на предлаганите от Ви Макс автоматични бариери за паркинг