Бариери

бариера Eva

Ви Макс има дългогодишен опит и задълбочени познания в областта на съвременните бариери за паркинг. Нашата компания работи с безупречни съвременни автоматични разработки, дело на утвърдените европейски производители. Можете да разчитате на нас както за монтиране на различен брой съоръжения, така и за избора на подходящия за вашите цели модел.

Предлагаме богат избор от автоматични съоръжения на изгодни цени, както и професионален монтаж и последваща поддръжка. Пълният набор от дейности ще обезпечи тяхната дългосрочна и безпроблемна експлоатация. Специализирайки в тази сфера достатъчно дълго, сме придобили добър професионален опит и познания. Те ни позволяват да изберем подходящото съоръжение, базирайки се на особеностите и нуждите на всеки отделен обект.

Защо да се доверите на нас?

Бихме могли да изтъкнем голям брой причини да изберете нашата компания за монтаж и внедряване на системата за контролиране на паркирането в стопанисвания от вас обект. Колкото и нескромно да звучи, всичките ни аргументи ще бъдат напълно основателни. Избирайки нас, вие си гарантирате:

  • Напълно безплатна консултация и оглед на място;
  • Препоръка относно избора на съоръжение от специалист;
  • Експедитивна и качествена работа;
  • Отлична комуникация с монтажния екип;
  • Безпроблемна работа на всяка монтирана от нас система;
  • Експлоатационна поддръжка по желание на клиента;
  • Изгодни цени както за големи търговски и промишлени обекти, така и за малки частни клиенти.

Друга, много основателна причина да се доверите на нашия професионален екип е високото качество на техниката, която използваме. Ще ви предложим перфектното паркинг решение на цена, каквато не сте и очаквали да ви бъде предложена. Цената на нашите услуги също е максимално достъпна, и то не само за големите бизнес клиенти, но и за малките частни потребители.

Компанията ни се радва на доверието на голям брой клиенти, защото през времето на своята дейност сме доказали, че можем да бъдем еднакво коректни както към големите бизнес корпорации, така и към малкия български предприемач. Ако обектът ви се нуждае от качествена бариера на изгодна цена, екипът ни ще се отзове в минимални срокове на вашата заявка.

Ще посетим обекта на място, за да преценим кой вид съоръжение покрива напълно вашите изисквания и финансови възможности. Впоследствие ще ви го предоставим, без да се налага да се занимавате лично с покупката и да губите ценно време и финансови ресурси. Комуникацията с екипа ни е лесна и безпроблемна. Подхождаме с внимание и се съобразяваме с клиентските желания и възможности.

бариера VE 650 на топ цена

Свържи се с нас
Свържете се с нашия екип от специалисти, за да получите необходимата информация относно предлаганите от нас бариери, тяхното внедряване и технически характеристики.

 

Кои обекти могат да се възползват от нашите услуги?

Обектите, които могат да се възползват от нашия професионален опит и експертни познания са много. Всъщност, няма ограничение, което да ни даде повод да откажем да се заемем с монтирането на автоматични паркинг бариери. Нещо повече – ще ви ги предоставим на достъпни цени.

Работим с различни по площ и предназначение обекти: Обществени и административни сгради; Търговски центрове; Болници; Офис и бизнес сгради; Паркове и спортни съоръжения; Производствени предприятия; Складове и индустриални зони; Жилищни сгради със строг пропускателен режим; Хотелски комплекси; Училища; Места за платен престой на автомобили и др.

бариери Lady на топ цени

Защо изборът на екип е толкова важен?

Избирайки фирмата, която ще ви оборудва с автоматични бариери за паркинг, вие, съвсем логично ще заложите на тази, способна да се справи перфектно със задачата срещу минимален финансов разход от ваша страна. В този случай е важно не каква крайна оферта ще ви предложи дадена компания, а в каква степен нейната намеса ще се отрази на бюджета ви в дългосрочен план.

Много от специализираните фирми ще ви предложат добра начална оферта, но малко от тях ще ви гарантира качеството, което ще ви спести допълнителни разходи впоследствие. Голяма част от потенциалните ни клиенти не оценяват каква голяма част от финансовите им постъпления ще бъдат насочвани към периодични ремонти и подмяна на нискокачествените съоръжения.

При избора на екип, вие трябва да се доверите на този, който ще ви препоръча най-добрите съвременни решения, с цел да ви спести излишни главоболия в процес на използване на монтираната система. Доверието ви трябва да спечели компанията, която ще ви посъветва да се спрете не на най-модерното или най-изгодното съоръжение, а на това, което е най-подходящо за вас.

Какви решения можем да ви предложим?

Извършваме монтаж на всички видове бариери от съвременен тип. Можем да ви предложим богат избор от автоматични разработки с различна големина и капацитет на работа. Работим и с последно поколение инфрачервени бариери, а при нужда, сме готови да ви предоставим и подходяща за вашия обект автоматична бариера с дистанционно управление.

Независимо дали ще изберете компактен модел или няколко броя големи паркинг бариери, вие ще се радвате на еднакво професионално отношение от наша страна. Знаем, че обектите, нуждаещи се от качествени и функционални решения за контрол на достъпа, са места със специално значение за хората. Подхождаме към тях с огромна отговорност и внимание, предлагайки винаги подходящото съвременно решение.

✅ Какво означава „интензитет” на бариерата❓

Това е термин, обозначаващ конвенционална стойност, която показва честотата (интензитета) на използването на бариерата. Обикновено интензитетът е посочен като процент. Налични са следните стойности на интензитет: 30%, 50%, 70%, 80%, 100%. Най-високото ниво на използване е 100%. Такива бариери се използват в големи предприятия, складове на едро, големи паркинги – навсякъде, където се предвижда интензивен трафик на автомобили. Колкото по-голям е интензитетът, толкова по-скъпа е бариерата. Ако, за да спестите пари, изберете по-евтина бариера, която не може да се справи с реалното натоварване, това може да доведе до ранен отказ на бариерния механизъм. Препоръчваме да изберете интензитета с известен запас.

✅ Какво представляват „фотоелементите”❓

Фотоелементите са детайл, осигуряващ безопасността, който по правило се състои от две еднакви по размер предавателна и приемна единици. Същността на работата на фотелементите е следната: ако при отворена бариера, преминаваща кола по някаква причина спре в зоната на спускане на рамото, тогава, докато тялото на автомобила е в обхвата на фотоклетките, бариерното рамо няма да се спусне и следователно не може да повреди превозното средство.

✅ Как може да се вдигне бариерата ако електричеството бъде прекъснато❓

Всяка автоматична паркинг бариера има авариен ключ, с помощта на който е възможно да се разблокира редукторът и да се повдигне или спусне рамото.