За нас

Добре дошли в сайта на Ви Макс

Ви Макс е сред водещите български фирми, специализирани в изграждането на модерни интелигентни системи за контрол на достъпа. Нашата компания дължи безупречната си репутация на всеотдаен екип от специалисти, доказал своето майсторство и отлични познания върху целия диапазон от технически разработки в областта на интелигентните системи за контрол на достъпа.

Монтажните екипи са лицето на нашата компания и тези, на които се дължи нейната популярност сред голям брой частни и корпоративни клиенти. Професионалното оборудване, с което боравим, както и високата квалификация на всеки член на нашия екип ни позволяват да предложим индивидуални решения, покриващи изискванията на дори най-взискателните клиенти.

Доброто ни име се дължи също на факта, че в работата си използваме единствено качествени продукти на познати и доказани европейски и световни производители, сред които: Mobotix, Level One, Samsung, Sony, G-U, BKS, EVVA, Fiam, Commax, Cardin, Hikvision, Beninca, E-key и други. Имената на клиентите, уверили се лично в нашия висок професионализъм също говорят красноречиво за стойността на продукта, който предлагаме. Сред клиентите ни са едни от най-големите имена в родния бизнес – Telenor, Allianz, ece, Serdika Center, ОББ,KFC  и др.

Нашите клиенти